text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
4.4 de 101 vot/s


Vila del Xiquets C.43011662

TALLERS DE CUINA

La nostra escola és un centre educatiu que acull a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys on s’imparteix el primer cicle d’educació infantil i està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ; és l’únic centre d’ alcanar que pot oferir els seus serveis de manera continuada i sistemàtica a grups estables d’infants amb freqüència diària i que compleix les normatives arquitectòniques, educatives i sanitàries. L’equip docent està format per 2 mestres d’educació infantil i 4 tècnic superior en educació infantil.

AULA SENSORIAL

AULA DE LES LLUMS

Treballem l’adquisició d’hàbits , l’educació emocional i els valors, directament relacionats amb el desenvolupament de la pròpia autonomia en les diverses rutines de la vida quotidiana. Basem el nostre projecte educatiu en l’experimentació i el desenvolupament dels sentits per tal d’ iniciar les habilitats i capacitats dels nens.

Mitjançant les competències educatives plantegem l’aprenentatge i promovem les ganes d’aprendre a partir d’activitats d’experimentació, observació , manipulació i descoberta ( panera dels tresors, sons i sorolls, safates d'experimentació, treball d'estimulació als infants de 4 mesos a 1 any,  joc simbòlic, joc matemàtic, joc heurístic, música i instruments, plàstica , ciència i experiments, descoberta de l’entorn, projectes, hort, sorrall, visita d’animals i oficis a l’escola, excursions, panels sensorials, intel·ligències múltiples, treball dels bits d'intel·ligència,obres d'art, murals amb diferents tècniques plàstiques,pedagogia de la llum,… ) . Els nens són els principals protagonistes del seu aprenentatge tot descobrint i gaudint del món que els envolta.

També donem molta importància al desenvolupament motriu i el coneixement del propi cos; les sessions de psicomotricitat , iniciació al yoga, l’expressió corporal , massatges, la relaxació i la motricitat fina i gruixuda els ajuden en el seu creixement físic, psíquic i afectiu. Mitjançant la comunicació gestual i verbal ( contes, teatre, titelles, cançons, dites, poemes, contacontes dels avis de l’onada, contacontes dels pares, dia dels avis de l'escola,…) donem als nens les eines per desenvolupar habilitats comunicatives i la capacitat de relacionar-se amb les persones. Considerem que aprendre idiomes és molt important en aquesta edat , per això seguim una programació d’anglès amb una professora nativa. Les festes i tradicions populars també són presents a la nostra escola durant tot el curs.

 

EXPERIMENTS

EXPERIMENTS

- Servei educatiu flexible de 9h a 13h i de 15h a 19h ( cada família s'adapta l'horari a les seves necessitats )

- Servei d’acollida matinal de 7:30h a 9h

- Servei de menjador-descans de 13h a 15h

 

ESPAI NATURA

AULA DE LES LLUMS

Les nostres instal·lacions disposen de 550 m2 diferenciades en :

- 1 aula de P-0 amb canviador i pati exterior de gespa artificial per a facilitar el gateig

- 1 aula de P-1 amb canviador i sortida d’emergència

- 2 aules de P-2 amb lavabos adequats a la seva edat

- 1 aula polivalent per a realitzar les sessions de psicomotricitat

- 1 cuina i menjador amb lavabo i racó del descans per a la migdiada

- 1 vàter amb dutxa

- 1 vestidor per al personal docent

- 1 despatx de direcció

- 1 magatzem per al material

- 1 pati exterior de 80 m2 per als nens de P-1 i P-2 on hi tenim el sorrall i l’hortet.

SAFATES D'EXPERIMENTACIÓ

SAFATES D'EXPERIMENTACIÓ

Totes les famíles de la nostra escola bressol reben una ajuda del Departament d’Ensenyament i una altra de l’Ajuntament d’Alcanar.

L'escola bressol és un centre reconegut pel Departament d'ensenyament.

SOM UNS ARTISTES !!!

AULA DE LES LLUMS

Recomanacions

FAMÍLIES DE L\'ESCOLA BRESSOL
14-08-2015
"SOM UNA GRAN FAMÍLIA"
Increíble és el treball i el montatge que hi ha darrera d\'una porta taronja. Increíble és l\' equip docent que sou, la teva vocació amb el treball. Increíble el sentit humà que teniu tot l\'equip. És per això que com a pares estem super contents i orgullosos de que la nostra petita estigue aquí en vatros.
MIREIA PASCUAL GAS
13-08-2015
"ESCOLA BRESSOL IDEAL"
Les instal·lacions molt adequades i les mestres del millor, els meus nens van anar i molt bé en tots els aspectes. Ho recomano a tots els pares.

Adreça i contacte

C/ Jaume I, 25 viladelsxiquets@gmail.com
Telèfon: 670090240 / 695939302
Horari Avui:
7:30-19:00
Horari Setmana:
Dilluns
7:30-19:00
Dimarts
7:30-19:00
Dimecres
7:30-19:00
Dijous
7:30-19:00
Divendres
7:30-19:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code