">

Afegeix el teu negoci a Alcanar.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
5 de 38 vot/s


Tallers Altabella

Tallers Altabella

Atención

Tallers Altabella es el nombre comercial de una empresa dedicada a la prestación servicios de pintura y reparación de vehículos ubicada en el término de Alcanar en la provincia de Tarragona, desde el año 1980. Con razón social Josep Altabella Bort y N.I.F. 47626521F.

Usted se encontrará con una atención personalizada y cordial, encabezada por Josep Altabella Bort (Gerente) y su padre Jose Altabella Canalda, quien cuenta con una reconocida trayectoria en la actividad ganada a través de años de trabajo especialmente en el área de carrocería-pintura y asistencia en carretera.

Servicios

Los servicios que ofrecemos son reparación de carrocería y pintura con cabina horno, sustitución y tintado de lunas, taller mecánico, mécancica rápida, mantenimientos, restauración de vehículos clásicos, venta de vehículos de ocasión, colaboración con empresa de servicio de grúa 24 horas, limpieza de tapicerías, reparación y venda de toda clase de neumáticos, recargas de aire acondicionado. A.C. , personalización de vehículos o tunning tramitamos homologaciones.

Experiencia

Contamos con la experiencia en nuestra empresa que junto con la especialización en Carrocería y pintura realizados por Josep Altabella hijo, Perte Tudor Pavel y Eros Malagon Aubalat hacen de nuestra empresa una de las principales en nuestro ámbito, donde nuestra misión es garantizarle al cliente un servicio inigualable, ágil y eficiente en la reparación o transformación de su vehículo.

Adreça i contacte

Prolongació Suñer s/n
Telèfon: 977730927
Fax: 977731152
Horari Avui:
Tancat
Horari Setmana:
Dilluns
9:00-13:00
15:00-19:00
Dimarts
9:00-13:00
15:00-19:00
Dimecres
9:00-13:00
15:00-19:00
Dijous
9:00-13:00
15:00-19:00
Divendres
9:00-13:00
15:00-19:00
Dissabte
9:00-15:00
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook