">

Afegeix el teu negoci a Alcanar.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
4.47 de 17 vot/s


Advocats i assessors

GISA Advocats

GISA ADVOCATS I ASSESSORS som una empresa familiar formada per Almudena i Helga Gil Sancho que va nàixer a finals de l’any 2012, amb una trajectòria professional de les integrants de més de deu anys.

Ens dediquem a l’assessorament jurídic oferint un ampli ventall de serveis: Civil, Penal, Laboral, Contenciós- Administratiu, Estrangeria i Jurisdicció de Menors.

La nostra activitat també es centra amb l’assessorament d’empreses oferint-los un servei integral a les seves necessitats: Fiscal, Tributs, Comptabilitat, Nòmines i Contractes. També ens caracteritzem pel servei de Secretaria a les empreses. Aquesta activitat es complementa amb el recolzament d’un despatx d’economistes i auditors externs.

Oferim també el tràmit de qualsevol gestió administrativa, Administració de Comunitats de Propietaris i Comunitats de Regants.

D’entre els nostres serveis també oferim tot tipus d’assegurances de les principals Companyies líders al mercat, tant per a empreses com per a particulars.

 

Des del seu naixement GISA es caracteritza per la seva professionalitat, serietat i eficàcia, estem amb continua formació professional per a poder garantir els bons resultats de la feina ben feta. Un exemple és la nova titulació adquirida de Pèrit Judicial Superior de Taxacions i valoracions immobiliàries, per a poder realitzar taxacions i valoracions de finques rústiques i urbanes.

No dubteu en vindre a conèixer-nos!

Adreça i contacte

Mendez Núñez, s/n
Telèfon: 977731888-6
Fax: 977731654
Horari Avui:
Tancat
Horari Setmana:
Dilluns
9:00-13:00
15:00-20:00
Dimarts
9:00-13:00
15:00-20:00
Dimecres
9:00-13:00
15:00-20:00
Dijous
9:00-13:00
15:00-20:00
Divendres
9:00-13:00
15:00-19:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook